Hem     Produkter     Kontakt      Köp och leverans villkor   

 

 

Samtida användningar

 

 
Piñata-party medför en stor mångfald av piñata modeller, dessa piñatas behöver inte bara användas som födelsedagsfest teman, det går att använda till alla typer av partyn som man kan tänka sig.


Vi rekommenderar några av följande områden:


Evenemang Dekorationer:
Välj lämplig piñata från vårt stora urval av piñata modeller för ditt evenemang. Vi kan designa piñatas för ditt företagsevenemang,  cowboy stråhatt, mexikansk fest, bröllop och mycket, mycket mera. Din piñata kan också användas som en del av evenemangets mittpunkt.

 

Sjukhus besök:
Varför inte ta en clown, enhörning, tåg, ponny eller någon av våra många olika sorters piñatas till att lysa upp en speciell dag. För barn på ett barnsjukhus så skulle dem bli mycket gladare med en piñata som kanske föreställer en bil eller hund, istället för en bukett med blommor som vissnar snabbt. Och låt oss inte glömma en sol eller en hjärtformade piñata för de vuxna med barnasinnet kvar eller en häftig piñata med sitt favoritlags logo på för dem där ute som lever och älskar sport.

 

Helg Utsmyckning:
Är du trött på samma gamla traditionella helgdekorationer? Prova att använda vår helg piñatas att inreda ditt hem, ditt kontor eller någon annan plats som du vill dekorera inför en storhelg. Detta användningsområde är ganska nytt och därför kommer det att göra en trevlig utsmyckning. Oavsett om det är Alla hjärtans dag, påsk,  första Maj, fjärde juli, Halloween eller jul eller vilket speciellt tillfälle det än är så har vi piñatan för dig.

 

Som en gåva:
En pinata är en rolig och trevlig idé att ge bort som en gåva om det används till en Födelsedags present till ett barn eller en vuxen, till exempel föreställande en figur i zodiakens tecken så blir en piñata en unik och annorlunda gåva! It can be given as a personalized gift, a gag or even a corporate gift. Den kan ges som en personlig gåva, ett skämt eller som en företagsgåva. Glöm bara inte att fylla den därefter.
Vi har piñatas för flickor och pojkar och vuxna, till födelsedag eller jul, traditionella mexikanska piñatas eller ”dra i” piñatas. Pinata party spelet kommer alltid komma till hands till något speciellt tillfälle eller fest, även om du bara vill inreda ditt hem så erbjuder vi piñatas som passar just för dina behov.
Om du har några piñata party idéer eller önskemål för hur du vill ha din pinata är du välkommen att höra av dig till oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips om piñata

 

 

 Hur gör man?

 Samtida användningar

 Hur man fyller en piñata

Hur gör man en "dra i" piñata

Tradition och historia