Hem   Produkter   Kontakt    Köp och leverans villkor   Gästbok    Kundernas egna bilder

 

 

Hur gör  man ett "dra i" piñata    

Ladda ner instruktionen

 

Söker du efter spännande idéer till ditt barns födelsedagsfest? Dra i piñatas är avsedda för föräldrar som föredrar att sina barn (särskilt små barn) ska spela icke-aggressiva spel eller om man spelar det inomhus.

De ”drar i” versioner av piñatan är mjuka versioner för pinata partyt, dra bandet funktionen har andra fördelar i sin innovativa design.

Det finns ett antal band knutna till luckan som släpper ut godiset som finns i piñatan, men det är BARA ett band som öppnar upp luckan.

 

Drag i Piñata leken SKALL ALLTID
spelas under en VUXENS TILLSYN!


Oavsett om det är ett inomhus eller utomhus party, så ska ett ”dra i” piñata party spel naturligtvis vara festens höjdpunkt. Traditionellt så har man dra i pinata party spelet som den "huvudsakliga höjdpunkten" på ett barns födelsedagsparty.


Instruktioner för ”Dra i” Piñata Party spelet:


En ”drar i” piñata är konstruerad som en vanlig pinata med ett fåtal undantag. För att den har en hemlig lucka i botten och den har 20 till 30 band som hänger från botten. Men dock endast ett band är knutet till luckan som öppnas så att alla godsaker ramlar ut. Alla andra band sitter endast där för att göra det spännande och roligt att öppna piñatan.

Kolla in de fullständiga instruktionerna om hur det traditionella piñata party spelet fungerar och använd samma grundläggande regler, med följande undantag:
Gör alla till en vinnare!


Att öka utnyttjandet av ”dra i” piñata och se till att alla barn får ett pris, eller priser vid slutet av varje band så går det att variera det hur man vill! Du behöver inte något slagträ för att slå din pinata eller några ögonbindlar att spela den här versionen av piñata spelet, men om ni vill så kan det göras som en traditionell piñata. Som en bonus, med den här versionen av ”dra i” piñata är att en ”obruten” pinata är lätt reparera och man kan ha den kvar som ett minne eller användas i barnets rum som dekoration.

 

 

 

 

 

 

Tips om Piñata

 

 

 Hur gör man?

 Samtida användningar

 Hur man fyller en piñata

Hur gör man en "dra i" piñata

Tradition och historia